Duyuru:

Oyunhaberleri.org 4. yaşını kutluyor!

  • admin
  • 170
  • 20 Ekim 2017
  • 0
  •  3

NBA 2K18

NBA2K18 yeni güncellemeleriyle beraber incelenmesi en zor oyunlardan biridir. Bu oyunda genel olarak en büyük gelişme My Player modunda olmuş. My Player modu kişilerin kendilerine özel karakter yaratarak istedikleri herhangi bir takıma transfer etmeleriyle gerçekleşmektedir. Bu transfer sonrasında oyuncunuzu geliştirerek daha başarılı bir şekilde oyuna devam edebilmektesiniz.

NBA2K18 oyununda My Player modunu incelediğimizde geçen senelere göre daha çok problemli olduğunu görebilmekteyiz. My Player modunda karakterinizi berbere gönderip saçını kestirebilir, dövme yaptırabilir, spor salonuna gidip karakterinizi güçlendirebilirsiniz. Tüm bu saymış olduğumuz özelliklerin dışında en çok sevilmekte olan Pro-Am ve The Playground modları tek bir mod olarak birleşmiş durumda. Bu durum son derece rahatsız edici bir durumdur. Özellikle birçok oyuncunun bu ortamda çok fazla vakit geçirdiğini düşünecek olursak her şeyin birbirine girmesi son derece rahatsız edici bir özellik olarak karşımıza çıkmakta.

My Player’de yapılmış olan en büyük değişiklik ise seviye atlamak konusunda. Daha önceki oyunlarda olduğu gibi yine seviye atlatmayı Virtual Curreny ( VC ) ile yapmaktayız. Fakat NBA2K18’de son derece yavaşlamış bir durumda. Eski oyunlarda aynı seviyeyle 5-6 seviye atlarken, yeni oyunda aynı seviyeyle 2-3 seviye atlayabilmekteyiz. Yani anlayacağınız üzere oyun başından sonuna yine aynı yerlere geri dönmekteyiz.

Tüm oyun severlerin şikayetçi olduğu VC konusunda uzaklaşacak olursak oyun hikayesinde iyileştirmeler yapılabilirdi. Kolej veya üniversite seçmelerinden seçilmiş olan karakterimiz daha sonrasında kendisini NBA efsanesinde buluyor. Daha önceki senelerde son derece başarılı bulduğumuz hikaye tekrar aynı olarak karşımıza çıkıyor. Daha güzel bir projeyle ve hikayeyle karşımıza çıkabilirlerdi.
Normalde NBA oyunlarından fazla bir beklenti oluşmaz. Fakat oyunun o kadar kötü bir hikayesi var ki, ilk dakikalardan oyuncuları oyundan uzaklaştırıyor. Ses efektleri bakımından da oldukça kötü özelliklere sahip olan oyun karakter bakımından da son derece kötü durumda. Oyunun zaten uzun süren bir molaları varken bir de araya bu kötü hikayelerin katılması oldukça fazla canınızı sıkabilir.

Yazar: admin #administrator


Tüm Yazılarına Git

YORUM YAP


BU YAZIYA 0 YORUM YAPILMIŞ